Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, rast şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının iyi standartlara ve yönetmeliklere münasip olup olmadığını tayin etmek yürekin kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi hatırlamasına izin verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız kesim kabil) ve size vüruttirilmiş ve elan kişisel özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken henüz oflaz bir deneyim yaşamanızı sağlar.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın simultane insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi midein yangın bapsı son derece ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bunu çıkarmak midein yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli değildir , kanat yüzey alanı ve ağırlığına nazaran kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Bu nedenle elan erdemli bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında himaye sağlamlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Her saat boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir kayıt, mobilya veya diğer bir mâni bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının Yangın Kapısı en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Başkaca, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin eş noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Report this wiki page